Aytaç Arman Kimdir ?

Aytaç Arman (1949 - 2019)

22 Haziran 1949 tarihinde Adana'da doğdu. Gerçek adı; Veysel İnce'dir. Bir derginin açtığı yarışma ile sanat hayatına başlayan Arman, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Ödülleri

25. Antalya Film Şenliği - 1988, En İyi Erkek Oyuncu, Gece Yolculuğu 
25. Antalya Film Şenliği - 1988, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Gönderilmemiş Mektuplar 
25. Siyad Türk Sineması Ödülleri - 2003, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Gönderilmemiş Mektuplar

Filmografisi

Hacı - 2006 
Candan Öte - 2006 
Düşler ve Gerçekler - 2005 
Deli Mavi / İşte Öyle Bir Şey - 2005 
Sen Ne Dilersen - 2005 
Perçem - 2004 
Karşılaşma - 2002 
Gönderilmemiş Mektuplar - 2002 
Berivan - 2002 
Öyle Bir Sevda ki - 2002 
Melekler Evi - 2000 
Bedel - 2000 
Yüzleşme - 1999 
Kıvılcım - 1999 
Yılan Hikayesi - 1999 
Akrebin Yolculuğu - 1997 
Bir Umut - 1997 
Kurtuluş - 1996 
Yaban - 1996 
Yer Çekimli Aşklar - 1995 
Sahte Dünyalar - 1995 
Buluşma - 1994 
İz - 1994 
Yolcu - 1994 
Kurşun Adres Sormaz - 1992 
Bekle Dedim Gölgeye - 1990 
Gece Yarısı Vurgunu - 1990 
Perili Köşk - 1990 
Kantodan Tangoya - 1989 
Av Zamanı - 1988 
Gece Yolculuğu - 1987 
Bir Avuç Gökyüzü - 1987 
Biri Ve Diğerleri - 1987 
Kadının Adı Yok - 1987 
Uzun Bir Gece - 1986 
İstek - 1986 
Sıcak Tatlı Yaz - 1986 
Fatmagül'ün Suçu Ne - 1986 
Parmak Damgası - 1985 
Adı Vasfiye - 1985 
Sönmüş Ocak - 1980 
Düşman - 1979 
Fırat'ın Cinleri - 1977 
Güneşli Bataklık - 1977 
Ben Sana Mecburum - 1976 
Bu Nasıl Dünya - 1976 
Ne Haber - 1976 
Nereye Arkadaş - 1976 
Seni Sevmekle Suçluyum - 1976 
Yazgı - 1976 
Ne Umduk Ne Bulduk - 1976 
Kara Çarşaflı Gelin - 1975 
Evde Kalmış Kızlar - 1975 
Enişte - 1975 
Sevgili Halam - 1975 
Yarınlar Kimin - 1975 
Yarın Olmaz Şimdi - 1975 
Yaşamak Daha Zor - 1975 
Evet mi Hayır mı - 1974 
Gerçek - 1974 
Batak - 1974 
Babalık - 1974 
Bahriyeli Kemal - 1974 
Bir Ana Bir Kız - 1974 
Çılgın Arzular - 1974 
Hostes - 1974 
İstek - 1974 
Tek Başına - 1974 
Cici Kız - 1974 
Bedrana - 1974 
Yalancı / Çok Yalnızım - 1973 
Babaların Günahı - 1973 
Aşkın Zaferi - 1973 
Bir Dost Bulamadım - 1973 
Çocuğumu İstiyorum - 1973 
Felek - 1973 
Izdırap - 1973 
Kader Çıkmazı - 1973 
Oğlum Osman - 1973 
Teslim Ol Baba - 1973 
Ve Onu Vurdular - 1973 
Zambaklar Açarken - 1973 
Anneler Günü - 1973 
Vukuat Var - 1972 
Ve Güneşe Kan Sıçradı - 1972 
Bir Baltaya Sap Olamadım - 1972 
Kahbe / Bir Kız Böyle Düştü - 1972 
Yirmi Yıl Sonra - 1972 
Murat İle Nazlı - 1972 
Oğlum - 1972 
Korkusuz Aşıklar - 1972 
Aslanların Ölümü - 1972 
Ekmekçi Kadın - 1972 
Elveda Yavrum - 1972 
Kadın Yapar - 1972 
Murat İle Nazlı - 1972 
Tövbekar - 1972 
Hayat Cehennemi - 1971 
Baba - 1971 Ali

Aytaç Arman Kimdir ? Aytaç Arman biyografi Aytaç Armanın hayatı